VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ETT RECEPT PÅ SNABB MIDDAG

Min (sena) middag klockan 20.12 ikväll.

Jag har haft en busy day och hoppade in i en taxi strax efter 19 och mötte upp familjen hemma. De har hunnit med fotbollsträningar och annat.

Det har varit ganska stormigt omkring mig senaste tiden på andra plan än hemma och jag känner att det är intressant att se om ens magkänsla stämmer och hur människor är innerst inne. Oftast kan man överraskas negativt och bli besviken av de man minst anar. Samtidigt tvärtom, finna tillit och fina relationer på annat håll. Time will tell hur allt slutar. Jag tror jag kan berätta ganska snart.

Just ja, jag kikade in för att ni på instagram bad om recept på min middag, here it goes:

Torka av scampi och stek i olja med paprika och färsk champinjon. Salta och chiliflaeksa. Koka upp vatten och salta lite, häll i riven blomkål och låt koka upp i 2 minuter. Sila av och blanda. Servera. Voila! Jag rev lite manchego på toppen också.

Ha finaste kvällen!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna