VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

UNDRAR HUR DET VARIT ANNARS?


Godmorgon! 

Jag vaknade innan klockan idag, kanske min kropp tror den behöver få timmars sömn efter tre år med diabetes härhemma? Vi har läkarkontroll på sjukhuset så jag är hemma med killarna här och E är på vårfrukost på skolan med Ella. Klockan 9 ska vi lämna Eskil och så på sjukhuset.
Det är ofta jag känner att livet bara rusar på. Det här pusslandet, det existerar verkligen. Jag kan känna att vi sluppit undan en del stress när jag jobbade mindre men vi har definitivt betalat ett dyrt pris enligt mig. Både ekonomiskt på ett vis men också eftersom det inte direkt fört oss framåt i jämnställdhetsresan i vårt liv tillsammans.

Det är svårt att veta vad som varit bäst. Tiden med barnen har i mitt fall varit värt allt men samtidigt undrar jag hur saker varit nu om vi gjort annorlunda. 
Något jag vet är att håret ska kapas lite till, måste bara finna tid i min kalender. E var superpositiv till mitt klipp och även nu håller han med om att jag kan klippa mer. Inte för att han bestämmer på något vis men jag blev positivt överraskad när han sa att han tycker det är coolt med tjejer som inte har långt som alla andra. Samt att jag vet han tycker det är kul att få en ”ny” fru då och då. Långt, blondt, rött… han har ju haft några ?

Önskar er finaste fredagen✨?✨? 

Smoothies är min melodi på morgonen, blir riktigt mätt av en sån här med banan, blåbär, hallon, kvarg och mjölk i. 


Annons

Kommentarer


 1. Maarit 21 april, 2017 on 13:23 Svara

  Du är jättefin i ditt hår o det ska bli spännande att se det ännu kortare, det piggar alltid upp med en förändring. Trevlig helg til dig o familjen ☀️☀️☀️

 2. Astrid 21 april, 2017 on 18:29 Svara

  Kunne ønske du kunne skrive mer om likestilling i hjemmet. Regner med du ikle er opptatt av at dere skal vaske opp annenhver gang, men at huslige sysler under ett er fordelt på to. Jeg har nettop hatt en runde med mannen her hjemme som har fått for seg å slutte å rydde opp etter seg etter middag – hvorfor? Fordi jeg er i mammaperm… Altså! Det ble en krangel for å si det sånn.

  Når det gjelder klesvask slutter jeg bare å vaske hans klær når jeg synes han ikke bidrar, men værre med rydding for jeg orker ikke ha det rotete. Men når jeg ber han rydde blir han sint og jeg føler meg som en grinete mor, og ikke kone. Lett å bare ta det selv da….

  Dette ble langt, men skulle gjerne ha lest mer av dine tanker, og hvordan dere gjør ting nå!

 3. Emma 21 april, 2017 on 20:13 Svara

  Hej- ångra inte tid med barn… oskattbart… har gjort det själv… tufft ekonomiskt o mentalt men har nu en underbar självsäker dotter som vet att mamma och pappa står bakom som stötte pelare… min karriär får jag köra på nu igen… tid= Priceless kommer aldrig tillbaka… x

  • prinsessansdagbok 25 april, 2017 on 08:10 Svara

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna