VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SÅ KAN DU FÅ BÄTTRE RÄNTA MED LENDO!

I samarbete med Lendo

Idag pratar vi mer öppet om ekonomi och de flesta av oss har förhandlat sitt bolån, eller hur? Men om du har ett eller flera privatlån och bara tagit det första “bästa” erbjudandet så är det en god idé att jämföra fler alternativ, för att på så sätt försöka komma ner i kostnad. Lendo hjälper dig med det jobbet! Det är sura pengar att ha onödigt höga räntekostnader som bara flyger iväg från kontot varje månad.

Lendo, som är en låneförmedlare, har samlat över 20 banker på samma ställe (inklusive storbanker), vilket gör det väldigt enkelt att jämföra olika alternativ när det kommer till privatlån.

Om du inte går via en låneförmedlare som Lendo är det svårt att på förhand veta vilken bank som kan ge dig bäst ränta, då varje bank har ett eget sätt att bedöma varje enskild persons kreditvärdighet. Detta betyder att det är oerhört viktigt att ha koll på marknaden innan du gör en låneansökan. Har du t.ex. otur och går till en bank som fokuserar på ett segment där du inte passar in i kan du få en icke förmånlig ränta samtidigt som en kreditupplysning tas på dig.

En extra kreditupplysning försämrar dessutom dina förutsättningar till bättre ränta. Visste ni t.ex. att i Sverige kan bankerna se hur många kreditförfrågningar som tagits på dig som person, vilket påverkar dig negativt om du tagit fler under en kortare period. Bara det känns ju som en anledning att använda en tjänst som Lendo, där man jämför bankers räntor genom en och samma kreditupplysning. Med andra ord, bankerna bedömer din kreditvärdighet utifrån rätt förutsättningar, vilket gör chanserna större till en bättre ränta.

img_1064-1.jpg

Inlägget är skrivet i samarbete med Lendo.


Annons

Kommentarer


 1. Jessica 21 april, 2017 on 23:09 Svara

  Nej, fy. Hur kan du vilja göra reklam för Lendo som sätter så många desperata människor i tyngre skuldfällor än vad de redan är? Verkligen sorgligt :(

  • Lovisa 22 april, 2017 on 12:04 Svara

   Pengar….hon får pengar o då spelar det ingen roll vad det är för reklam 😠 Tycker det är smaklöst

  • prinsessansdagbok 22 april, 2017 on 14:26 Svara

   Hej. Detta är ett samarbete genom Alltförföräldrar. Att samla lån på ett ställe eller få en god ränta är ju inget som har med desperata människor att göra.

   • Lovisa 23 april, 2017 on 16:47 Svara

    Får be om ursäkt för den dryga kommentaren. Jag såg rubriken med Lendo o kopplade ihop det med ett sms-låns företag utan att läsa vidare o tänkte att nu får du bra betalt när du lägger upp skräpreklam. Idiotiskt och förutfattat av mig!

    • prinsessansdagbok 25 april, 2017 on 08:10 Svara

     Det går SÅ fint! Kram

  • Charlotte 23 april, 2017 on 00:18 Svara

   Men hallå- Lendo är ju en jämförelsesida, typ prisjakt…man lånar ju inte pengar via Lendo!

   • prinsessansdagbok 25 april, 2017 on 08:10 Svara

    😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna