VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

I LOVE MY JOB

IMG_0327

Imorse gick jag hemifrån när alla gnuggade sömnen ur ögonen och Eskil var helt nyvaken i sin pyjamas med sovrynka på kinden. Jag hann krama alla och sen slapp jag undan morgonpasset. Alltså jag börjar inse hur mycket jobb jag gjort hemma. Världens bästa investering att ha mycket tid hemma men det vänder nu, jag kommer aldrig mer göra allt hemma!

IMG_0328

Man hinner fundera och samla sig när man slipper köra bil till jobbet. Missförstå mig rätt, jag älskar att köra bil men jag tycker detta ger mer frihetskänsla just nu. Det var dessutom VÅR i luften idag!

Jag ÄLSKAR mitt nya jobb! Allt är roligt, intressant och spännande. Kollegorna är fantastiska och vi har både gratis mat och dricka hela dagen, gratis massage, fria arbetstider och fri ferie. Slå den om ni kan. Men det är ju själva arbetet jag är där för och att detta är på toppen av det hela gör det bara som plus plus. Jag är så glad över valet jag gjort.

IMG_0326

Det kostar i form av en typ energi att vara på ett nytt ställe samtidigt som det fyller på på ett annat vis. Det är lyx att vi inte har fotboll ikväll. Bara soffmys och lite förberedelser inför morgondagens möte står på min agenda.

Ha finaste kvällen!


Annons

Kommentarer


 1. Hanne Sofie 15 mars, 2017 on 18:51 Svara

  Hei! Jeg er veldig interessert i å høre hvordan deres nye hverdag fungerer nå som du er i en ny jobbsituasjon. Hvordan fordeler dere nå alle oppgavene, og fungerer det bra når E skal ta over mange av dine tidligere to-dos?
  Dette er vel en stor frustrasjon for veldig mange arbeidende mødre der ute, inkludert meg selv! Kanskje du kan snakke om det på podden?
  Digger deg og bloggen din! Ha en fin kveld! :)

 2. Alexandra 15 mars, 2017 on 19:04 Svara

  Åh förstår precis vad du menar! Morgonpasset knäcker en totalt ibland. Hur mycket man än älskar sina barn och hur glada och bubbliga de än är så blir jag nästa alltid stressad och helt utmattad av att få upp dem, klä på dem, agera frukostvärdinna, jaga 3 åringen som ska byta kläder minst 2 gånger innan vi kommer utanför dörren, tjata om tandborstning, fixa flätor av trassliga hår till högljudda protester och sedan var f*n är vantarna!!??? Hahah! När jag lämnat dem på förskolan känns det som en halv arbetsdag redan gått! Och så börjar man sakna dem direkt också! Men jag är ensamstående med 2 små så jag försöker verkligen gilla läget och tänka positivt för en dag lär jag sakna kaoset som varit! Bästa tiden är i nuet! Lycka till på nya jobbet, njut och må gott!

 3. Elin 15 mars, 2017 on 19:32 Svara

  Gratulerer med ny jobb 😃
  Hva betyr fri ferie? Så mye ferie du vil? Når du ønsker?

 4. Josefine 15 mars, 2017 on 20:26 Svara

  Lycka till med ditt nya jobb, och hoppas att du verkligen får avlastning på hemmaplan! Behöver det jag också, just nu är jag sjukskriven för utmattningssyndrom och mannen jobbar borta i veckorna… Ta hand om dig!

 5. Tvåbarnsmamman 16 mars, 2017 on 08:11 Svara

  Lycka till med ditt nya jobb och det låter bra med alla förmåner som följer med! Något som jag saknar är fria arbetstider, men det funkar ju inte direkt inom sjuksköterskeyrket. Där är det snarare övertid varje dag :) Som jag uppfattat det så jobbar E väldigt mycket, ska du också jobba heltid nu? Hur löser ni det praktiskt? Extra jobb hemma på kvällen osv? Är det alltid du som har lämnat nu på morgonen?

  Jag vill också gå upp till heltid, vilket innebär att vi båda jobbar fasta tider. Men det tar emot lite också, mindre tid med barnen, kommer bli mycket stressigare med barnen och deras aktiviteter osv

 6. Maria Albjär 17 mars, 2017 on 10:16 Svara

  Hej!!

  Jag är också suuupernyfiken på vad som menas med ”fri ferie”? Jag är helt inne på att fria arbetstider är framtidens modell och hoppas kunna komma till ett sådant företag/kommun i framtiden.

  Btw, din nya header, fab!!!!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna