VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DET REGNAR ÅT ALLA HÅLL

Vilker busväder ute! Jag tog bilen tidigt innan E åkte iväg mot alla sina möten idag och lämnade Eskil i barnehagen. 

Elian behöver ro hemma och det får man inte med en tvååring som hålls inne en hel dag. Det öser ned och blåser som bara den… Vi ska ta oss till läkaren snart, det känns nästan omöjligt med sjukt barn och kollektiv transport men ska nog gå. När vi kommer hem ska han bäddas ned igen och så får jag ta en prommis i ovädret och hämta hem minsteman och Ella. Tyvärr är vännegrupp hos oss inställt på grund av sjukdom, så kan det bli ibland. Ella hade längtat så så vi måste finna en ny dag så snart alla är friska!

Ha en fin dag, hoppas vädret är bättre där du är!


Annons

Kommentarer


 1. Dina 11 januari, 2017 on 09:20 Svara

  Ja for et vær! God bedring!

  Hva hadde dere for planer for vennegruppe? Jeg er førstemann ut hos oss, tenkte at de skulle få lage egne minipizzaer, men ellers er der vel bare leking det går i? Eller? Inviterer du foreldrene også, når de henter?

  Hilsen skole-rookie!

  • prinsessansdagbok 11 januari, 2017 on 09:23 Svara

   Tusen takk!

   Vi har hatt litt forskellig. Bakte pepperkaker en gang, laget påskekort. Jeg har ikke invitert foreldrene för men siste gruppe vi hade gjorde alle det. Veldig hyggelig. Man er jo ganske trött etter en full dag + lekedate men å invitere inn på smoothies feks var veldig hyggelig. Men ta da en litt kortere leketid feks hente 15 og inviter til henting 17.30? Eller 16 og så 18.30? Tenk litt barnebursdag :) Men egentlig er det kult nok å se rommet, spise sammen og man må ikke gjöre en aktivitet. Men er barna veldig forskjellig kan det vara lurt å ha en plan b. Kanske spille Diamantspillet? Eller danselek med stoler og musikk? Men skal de lage pizzaer har du nok aktivitet syns jeg. KLEM

 2. Cissi 11 januari, 2017 on 14:24 Svara

  Ert hem är så fint. Det ser så mysigt ut hos er jämt tycker jag. Så kul att få hänga med i er inredning och projekt hemma. Tack för du delar med dig av både smått och stort. Kram

  • prinsessansdagbok 11 januari, 2017 on 14:32 Svara

   Men TACK så snällt sagt! Vi har det faktiskt ganska mysigt och stökigt mest hela tiden. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna