VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

STÅ OPP!

mandag_bla_vase - 1

Måndag!

En sån morgon när alla är redo för veckans planer. Minsteman skulle vara julenisse på dagis idag. Han var så bestämd i sin nissedrakt och nisselue ( tomtedräkt och tomteluva). Så springer han omkring och ropar: ”Julenissen sier HO HO HO”
Alltså allt barnen säger som får ens hjärta att smälta. Ella sa något riktigt klokt igår. Hur det känns när man vaknar och är trött. Hon sa att det känns ALLTID bättre när man klivit upp. Det är så sant och så enkelt men så svårt. Det viktigaste man ger barnen är faktiskt att lära de att saker ordnar sig, känns bättre om man tar tag i det och att man klarar att kliva upp även när man helst vill sova vidare. Ett riktigt bra blogginlägg om det här.

Idag ska jag ha möte på skolan med all personal så jag ska förbereda mig lite nu.

Önskar er finaste dagen!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna