VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LUCKA 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

Den frågan är svår att svara på just nu av personliga skäl men jag kan undanhålla en av de största drömmarna som ni snart får veta och välja tre andra.

dro%cc%88mmar-1

Det är viktigt att drömma stort. Men om jag ska drömma om saker som faktiskt kommer hända så drömmer jag verkligen just nu om att bygga ut huset. Det kommer göra underverk för vår familj och det planeras hända i vår när snön försvunnit. Då utökas köket och Eskil får eget sovrum.

I närtid har jag också lust att börja träna. Kroppen behöver styrkas upp och jag ska aldrig mer bära ett barn så jag satsar på en betydligt starkare kropp redan till våren. En dröm är att bli sådär träningsfrälst igen att träningen inte känns som ett ”ork”. Jag skulle ju börja med pt men det rann ut i sanden mtp min operation så nu behöver jag lägga en riktig plan så det inte stannar vid en dröm. Det kommer börja med magträning inifrån med app hemma men snart behöver jag ett gymkort igen då det inte är så mysigt att halka omkring i mörkret vintertid.

Det var många år sen jag spelade in min första podcast, men även det rann ut i sanden pga för dålig ljudkvalitét. Min dröm att få till inom en snar framtid är att ha en egen podcast med Evelina.  Nu säger jag det högt darling så kan inget stoppa oss eller hur?

Detta är en del av Kajsons julkalender, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.


Annons

Kommentarer


 1. L 4 december, 2016 on 00:00 Svara

  Åh ja till en podcast med er! Jag hade varit en trogen lyssnare:).

 2. Evelina 4 december, 2016 on 17:50 Svara

  En dröm även för mig fining!!

  • prinsessansdagbok 5 december, 2016 on 08:36 Svara

   <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna