VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Väntan..

Nu väntar vi på slutgiltigt svar ifrån läkaren. Jättesöt tjej som fick mig att förstå henne på engelska, underbart!!!

Det kan bli imorgon på grund av väntan på svar ifrån prover men vi kan ha tur att få sova tillsammans inatt. Jag saknar Elian och Eivind så otroligt mycket!!

Ella står vid fönstret och ropar Pappa och ser efter Elian många gånger varje dag och jag vet att alla saknar varandra. Imorse var ej dörren till besöksboxarna ( genom fönstret) öppna så han blev lite ledsen Elian och då Ella vaknade och såg mig tittade hon direkt ut efter sin bror. Man får bara vara en vuxen inne med Ella så jag och E springer om varandra.

Men snart är vi tillsammans igen! Ella är glad och pigg och vill inte vara i rummet längre. Det är mycket kos och kramar.


Vi lekte tittut innan hon somnade efter morgonens dusch, blodprover och frukost.


Annons

Kommentarer


  1. Anonym 12 april, 2010 on 11:45 Svara

    Hej, vill bara sända en liten krya på er hälsning. Har inte läst alla inlägg om sjukdomsförloppet men min första tanke är…har läkarna tagit urinprov? Urinvägsinfektion hos små barn resulterar ju ofta i feber, kräkningar, formen går upp och ned etc…Se till att komma på en ordentlig undersökning när ni kommer hem. Det är vanligt att små barn har reflux på urinvägarna vilket leder till att en vanlig urinvägsinfektion snabbt kan utvecklas till njurbäckeninflammation och det kan vara allvarligt om man inte upptäcker det i tid. Av erfarenhet slarvar läkarna med sådana prover när barnen är så små…iallafall lycka till vidare och hoppas ni får resa hem snart!

  2. marie 12 april, 2010 on 12:12 Svara

    Lilla sötnosen. Hoppas verkligen att proverna är bra och att ni får vara tillsammans allihop ikväll/natt. Ovant att inte se henne skratta på bild men hon verkar ha antydan till ett leende på läpparna.. verkar jämt så go och glad.. ja båda dina barn:) Håller tummarna och tårna för att ni får vara tillsammans snart! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna