VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag vet inte vad som är värst

att jag inte kunde hålla mig då jag dekorerade den ena tårtan med nonstop och riven choklad (efter önskemål från födelsedagsbarnet) eller att jag just nu matchar mina nya röda köksgardiner med pannkaka, grädde( blev över från tårtan o jag har ALDRIG vispad fin vit grädde i kylen annars) och HALLONSYLT. Jaja livet är tufft!


Annons

Kommentarer


  1. elin 13 oktober, 2005 on 22:26 Svara

    haha! du är så rolig gummsan! själv åt jag spaghetticarbonara m matl grädde o massa parmesan som min snuttis bjöd mej på! sååååå gott!

  2. elin 13 oktober, 2005 on 22:26 Svara

    … vill bara berätta att morotskakan blev delicious!

  3. Josie 14 oktober, 2005 on 08:23 Svara

    Låter grymt gottigt bådadera, idag får jag hem min gos :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna